Blogi

Ajatuksiani politiikasta ja maailmasta ympärillämme.

24. helmikuuta, 2023 – Aleksi Kurki

Eduskuntavaaleihin alle 30 päivää - oletko valmis?

Eduskuntavaalit ovat aivan kulman takana ja täällä tehdäänkin nyt täysillä kampanjaa. Olen ehdolla, sillä olen huolissani mihin suuntaan Suomi on menossa ja haluan olla vaikuttamassa hyvinvointivaltiomme tulevaisuuteen. Olen ehdolla, koska uskon, että minulla löytyy kyky ja keinot ratkaista kohtaamiamme haasteita! Olen nuori ehdokas varustettuna raikkailla ajatuksilla, sekä vankalla osaamisella ja kokemuksella politiikasta.

Tärkeät päivämäärät:
Ennakkoäänestys 22.-28.3.2023
Virallinen vaalipäivä: su 2.4.2023

Aleksi Kurki numerolla 80

Tässä minulle kolme tärkeintä teemaa näissä vaaleissa:

Elinvoimainen Kaakkois-Suomi
Venäjän hyökkäyssodan johdosta Kaakkois-Suomen elinvoima on entisestään heikentynyt. Meillä on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia esimerkiksi teollisuudessa, yrittäjyydessä ja korkeakouluissa. Infrastruktuuriin tulee panostaa – sen tulee olla logistiikkaa ja ihmisiä palveleva, Suomen suurinta vientisatamaa tulee kehittää, ja saada niin yrityksiä kuin ihmisiä alueelle. Elinvoimainen ja menestyvä Kaakko on tärkeä koko Suomen turvallisuuden kannalta!

Terve talous kaiken pohjana
Tulevan hallituksen tärkein tehtävä on julkisen talouden sopeuttaminen. Ilman tervettä taloutta emme pärjää. Tarvitsemme aitoja tekoja työn, yrittäjyyden ja kilpailukyvyn lisäämiseksi – se on kestävän kasvun kaava, jolla Suomi saadaan oikeille raiteille. Velkarallille tulee laittaa stoppi, sillä sen maksu siirtyy tuleville sukupolville – korkoineen.

Hyvinvointi nyt ja tulevaisuudessa
Ihmisten hyvinvointi on koko yhteiskuntamme perusta. Se on vapautta olla oma itsensä, tehdä omia valintoja sekä kantaa vastuu niistä. Hyvinvointi on turvaa, kun tarvitsee apua esimerkiksi mielenterveysongelmiin. Se on mahdollisuuksia tavoitella unelmia ja edetä yhteiskunnassa riippumatta omasta taustasta. Hyvinvointi ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii pitkäjänteistä työtä ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.

Seuraa matkaani kohti eduskuntaa sosiaalisessa mediassa @ aleksi.kurki
Sieltä näät ajankohtaiset kärkeni, sekä tilaisuudet joissa olen tavattavissa. Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli haluat keskustella kanssani! Nyt olemme poikkeuksellisen isojen asioiden äärellä. Muistathan siis vaikuttaa äänestämällä!

Aleksi Kurki
Kansanedustajaehdokas (kok) numerolla 80